sábado, 27 de febrero de 2010

Diablo Rojo Solidario (articulo Prensa)

En el Diario Digital del Bages (Manresainfo.cat) aparece hoy el siguiente articulo. Lo publicamos porque en dicha publicación sale uno de nuestros Diablos Rojos, José Mª Figuerola.
La Plataforma Ciutadana de Solidaritat rep 5 tones del Banc d'Aliments de Barcelona. L'empresa ExSER Outsourcing va aportar una tona més i el transport i descàrrega de tots els aliments.

Els treballadors de ExSER que van transportar la càrrega d'aliments.

Dijous 25 de febrer, la Plataforma Ciutadana de Solidaritat va rebre per primera vegada ajuda del Banc d'aliments de Barcelona -5 tones- i una tona de l'empresa ExSER Outsourcing de Barcelona, que a més va fer el trasllat amb 4 furgonetes i quatre treballadors que van col·laborar de valent amb els voluntaris de la Plataforma durant 10 hores de càrrega i descàrrega.

Les entitats que integren la Plataforma agraeixen als que han fet possible aquest pas, que sense dubte serà de gran ajuda per poder atendre a la gent, i demana a la ciutadania que no deixi de col·laborar, ja que l'ajuda que arriba és d'alguns productes i sempre s'han de comprar altres que no arriben de forma suficient com son la llet, l'oli, els aliments per nadons i els bolquers.

No hay comentarios: